Toplocatie: Hoogstraat 45, Hartje Antwerpen
adres Hoogstraat 45/1, 2000 Antwerpen
€ 4000 / maand

Ref. 4901752

Hoogstraat 45/1, 2000 Antwerpen

Toplocatie: Hoogstraat 45, Hartje Antwerpen

€ 4000 / maand
Boek een afspraak

per maand

Hieronder vind je de samenstelling van de kosten:

Lasten huurder
€ 300
Eindtotaal huurprijs
€ 4300

Beschikbaarheid: onmiddellijk

Toplocatie: Hoogstraat 45, Hartje Antwerpen

divider
bewoonbare opp. 194 m²

Grijp uw kans om te ondernemen op een van de meest strategische en historische locaties van Antwerpen. Direct naast de Grote Markt, omringd door bloeiende winkels en constante voetgangersstromen, biedt dit pand de ideale setting voor uw handel. Bewezen Succes: De Hoogstraat is de verbindingsstraat tussen de Grote Markt en de Kloosterstraat, en profiteert van 1, 5 miljoen passanten per jaar. Uw buren zijn gevestigde handelszaken zoals koffiehuizen, bistro’s en restaurants, wat het commerciële potentieel van uw locatie versterkt. Gekende namen zoals Leonidas, Philip’s Biscuits, Jacob’s store, Monique Stam, Carrefour … Extra Verkoopkansen: Profiteer van de mogelijkheid tot zondagsopening, wat significante commerciële mogelijkheden biedt in deze toeristisch aantrekkelijke omgeving. Flexibele Ruimte: De winkelruimte (ca. 195m2) , ongeveer 15m diep en 4-5m breed met een identieke voorgevel, biedt veel potentieel. Achterin vindt u een veelzijdige ruimte van 70m², ideaal voor keuken, opslag of aanvullende verkoopruimte, inclusief een apart toilet. Deze indeling is uitstekend geschikt voor een breed scala aan commerciële activiteiten, van restaurant tot detailhandel. Uitmuntende Bereikbaarheid: Met een ondergrondse parkeergarage op slechts twee minuten lopen en openbaar vervoer direct naast de deur, is uw bedrijf uitstekend bereikbaar. Dit pand is de basis van een rijke historie van succesvolle winkels en biedt bijna een garantie op succes in de bloeiende handelsomgeving van Antwerpen. Ideaal voor ondernemers die hun zichtbaarheid willen vergroten en willen floreren in een dynamische omgeving. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en begin de toekomst van uw onderneming op Hoogstraat 45.

Wat heeft deze ruimte te bieden?

toilet(ten) 1 toilet(ten)
bewoonbare opp. 194 m² bewoonbare-opp.
terras Terras
Keuken Keuken
Wifi-aansluiting Wifi-aansluiting
Rookmelder Rookmelder
Wasmachine - in het gebouw Wasmachine - in het gebouw
Bemeubeld Bemeubeld
Kan gehuurd worden door vennootschap Kan gehuurd worden door vennootschap

Verwarming en verkoeling

Centrale airconditioning Centrale airconditioning

Waar is het pand gelegen?

logo icon

Jouw gegevens:

Geef gerust al je vraag of verzoek mee:

logo

Vraag en antwoord

Hoe selecteren we onze huurders?

Om te kijken of een woning bij jou past, kijken we naar een aantal zaken:

  • Hoe lang wil je het pand betrekken?
  • Valt de datum van beschikbaarheid van de woning samen met je gewenste intrekdatum?
  • Kunnen we samen met jou (en met de andere bewoners) goede afspraken maken rond onderhoud,, voor het appartement en voor de gemeenschappelijke delen?
  • Wat is de verhouding tussen je besteedbaar inkomen en de huurprijs? Een goede vuistregel om comfortabel te huren is dat de huur ongeveer 1/3 van het inkomen mag bedragen.
  • Is er een wederzijds gevoel van vertrouwen
  • Met hoeveel bewoners wil je in de woning gaan samenwonen?
  • Je moet meerderjarig en wilsbekwaam zijn
  • Is het gebouw voldoende toegankelijk voor jouw persoonlijke situatie
Welke periodiek onderhoud voorzien jullie?

Om gebouwen en installaties in een goede staat te houden voeren we regelmatig onderhoud uit. Dit noemen we periodiek onderhoud.

Het planmatig onderhoud laten we meestal door aannemers uitvoeren. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn zoals het schoonmaken van de dakgoten, maar ook grote werkzaamheden zoals het schilderen van alle kozijnen. Deze grote werkzaamheden kunnen soms voor wat overlast zorgen, maar komt de leefkwaliteit van uw woning ten goede.

Op uw huurdersportaal kan u in de toekomst zien wanneer we periodiek onderhoud uitvoeren in uw woning of gebouw.