Wie is Yally?

Een team van doorwinterde vastgoedprofessionals zet zich in om de missie van Yally waar te maken: meer duurzame huizen op de Belgische vastgoedmarkt brengen. Of je nu aan ons verkoopt of een huurwoning zoekt: wij begeleiden je bij elke stap.

image-1
icon

Meet the team!

Een gepassioneerde onderneemster met meer dan twintig jaar ervaring in het oprichten en leiden van vastgoedondernemingen.

Houdt ervan structuren op punt te zetten en te brainstormen met anderen, over sectoren heen. 

Haar doel met Yally? Nog innovatiever, efficiënter en duurzamer werken aan een comfortabele huurmarkt. Samen met medewerkers en partners.

Digital wizard met een diepe vastgoedkennis en een passie voor schaalbare operationele automatisatie.

All-round en hypergeïnteresseerd in technologische vooruitgang.

Wil met Yally een geautomatiseerde vastgoedverhuurder bouwen, met een fantastische customer experience voor huurders.

Aanwezige papa en boekenverslinder van alles wat non-fictie is. Geniet van eenvoud.

Een klantgedreven all rounder met globetrotter ervaring. Een analytische jongleur, altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen met een positieve blik op de toekomst. Lopen op het strand op een zondagmorgen is back to the roots en werken aan de “healthy mind in a healthy body”. Als kers op de taart kan hij nog aardig uit de voeten met gereedschap.

“You can’t change the past, but can start now to create a new ending!”

 Benoit


Benoit

Real Estate Consultant


 Kristoff


Kristoff

Real Estate Consultant


 Sven


Sven

Senior Project Manager


Als  architect en voorstander van innovatie wou Thomas meewerken aan de duurzame transitie van de vastgoedsector. Yally is voor hem een initiatief waar hij zijn interesses in vastgoed, architectuur en innovatie kan combineren om mee het verschil te maken. 

"The measure of intelligence is the ability to change" is een quote van Einstein die Thomas aanspreekt.

 Paolo


Paolo

BIV Stagiair Property Manager


 Guillemine


Guillemine

Marketing & Communication Manager


icon

Onze
partners

TINC

TINC is een beursgenoteerde investeringsmaatschappij die duurzame waarde wil creëren door te investeren in de infrastructuur voor de wereld van morgen. TINC participeert in bedrijven die actief zijn in het realiseren en uitbaten van infrastructuur en houdt een gediversifieerde portefeuille aan van participaties in focusgebieden zoals publieke infrastructuur, energie infrastructuur, digitale infrastructuur en selectief vastgoed en dit in België, Nederland en Ierland ( www.tincinvest.com )

Gimv

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij, genoteerd op Euronext Brussel. Als erkend marktleider werkt Gimv samen met ondernemende en innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte investeringsdomeinen. Gimv beheert een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,1 miljard EUR realiseren en 19 000 professionals tewerkstellen ( www.gimv.com )

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen is een geïntegreerde bank-verzekeraar in handen van de Belgische federale overheid die verankerd is in alle segmenten van de Belgische economie en samenleving: partner van 3,7 miljoen particulieren, zelfstandigen en KMO’s, een belangrijke speler in de corporate markt en lead bank in de publieke en non-profitsector ( www.belfius.be )

TDP

In 2007 opgericht als een joint venture van Belfius en Gimv - is een ontwikkelaar van en investeerder in een brede waaier aan infrastructuur en aanverwante activa zoals selectief vastgoed. Het investeringsbeleid van TDP is ingebed in een aantal ingrijpende maatschappelijke evoluties. Deze omvatten de ambitie om betere publieke infrastructuur te realiseren ("Building Back Better"), de overgang naar een koolstofarme samenleving, de digitalisering van de maatschappij en de groeiende aandacht voor zorg en welzijn. Deze evoluties vormen voor TDP het kader voor investeringen in publieke infrastructuur, energie infrastructuur, digitale infrastructuur en selectief vastgoed. ( www.tdppartners.com )