Wie is Yally?

Een team van doorwinterde vastgoedprofessionals zet zich in om de missie van Yally waar te maken: meer duurzame huizen op de Belgische vastgoedmarkt brengen. Of je nu aan ons verkoopt of een huurwoning zoekt: wij begeleiden je bij elke stap.

image-1
icon

Meet the team!

Een gepassioneerde onderneemster met meer dan twintig jaar ervaring in het oprichten en leiden van vastgoedondernemingen.

Houdt ervan structuren op punt te zetten en te brainstormen met anderen, over sectoren heen. 

Haar doel met Yally? Nog innovatiever, efficiënter en duurzamer werken aan een comfortabele huurmarkt. Samen met medewerkers en partners.

Bjorn Van de Weyngaert

Bjorn
Van de Weyngaert

Operations & ICT Manager


Digital wizard met een diepe vastgoedkennis en een passie voor schaalbare operationele automatisatie.

All-round en hypergeïnteresseerd in technologische vooruitgang.

Wil met Yally een geautomatiseerde vastgoedverhuurder bouwen, met een fantastische customer experience voor huurders.

Aanwezige papa en boekenverslinder van alles wat non-fictie is. Geniet van eenvoud.

Pieter houdt van interactie. Gepassioneerd in technisch beheer in de bouwsector en ervaring op nationaal en internationaal niveau in facility- en project management. Een straight forward duizendpoot die in oplossingen denkt, met een hart voor duurzaam ondernemen.
“Met Yally een comfortabele thuis creëren en toegankelijker maken voor huurders is voor Pieter een fantastische motivatie.”


Sportief in mooie natuur, of tafelen met familie en vrienden? Sign me up!

Afgestudeerd in Marketing en met ervaring in de digitale wereld is Kay hier helemaal op haar plaats. Een creatieve en sociale ziel die ervan houdt met en voor mensen te werken. Dit komt goed van pas als verantwoordelijke voor Customer Care.
 

Of het nu Pilates of Thai boks is zolang Kay maar niet hoeft stil te zitten.

Give me a mission I believe in and I will move mountains.

Een klantgedreven all rounder met globetrotter ervaring. Een analytische jongleur, altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen met een positieve blik op de toekomst. Lopen op het strand op een zondagmorgen is back to the roots en werken aan de “healthy mind in a healthy body”. Als kers op de taart kan hij nog aardig uit de voeten met gereedschap.

“You can’t change the past, but can start now to create a new ending!”

Als  architect en voorstander van innovatie wou Thomas meewerken aan de duurzame transitie van de vastgoedsector. Yally is voor hem een initiatief waar hij zijn interesses in vastgoed, architectuur en innovatie kan combineren om mee het verschil te maken. 

"The measure of intelligence is the ability to change" is een quote van Einstein die Thomas aanspreekt.

Benoit Devos

Benoit
Devos

Real Estate Consultant


Kristoff Heulens

Kristoff
Heulens

Real Estate Consultant


icon

Onze
partners

TINC

TINC is een beursgenoteerde investeringsmaatschappij die duurzame waarde wil creëren door te investeren in de infrastructuur voor de wereld van morgen. TINC participeert in bedrijven die actief zijn in het realiseren en uitbaten van infrastructuur en houdt een gediversifieerde portefeuille aan van participaties in focusgebieden zoals publieke infrastructuur, energie infrastructuur, digitale infrastructuur en selectief vastgoed en dit in België, Nederland en Ierland ( www.tincinvest.com )

Gimv

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij, genoteerd op Euronext Brussel. Als erkend marktleider werkt Gimv samen met ondernemende en innovatieve bedrijven in 5 toekomstgerichte investeringsdomeinen. Gimv beheert een portefeuille van ongeveer 60 bedrijven die samen een omzet van 3,1 miljard EUR realiseren en 19 000 professionals tewerkstellen ( www.gimv.com )

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen is een geïntegreerde bank-verzekeraar in handen van de Belgische federale overheid die verankerd is in alle segmenten van de Belgische economie en samenleving: partner van 3,7 miljoen particulieren, zelfstandigen en KMO’s, een belangrijke speler in de corporate markt en lead bank in de publieke en non-profitsector ( www.belfius.be )

TDP

In 2007 opgericht als een joint venture van Belfius en Gimv - is een ontwikkelaar van en investeerder in een brede waaier aan infrastructuur en aanverwante activa zoals selectief vastgoed. Het investeringsbeleid van TDP is ingebed in een aantal ingrijpende maatschappelijke evoluties. Deze omvatten de ambitie om betere publieke infrastructuur te realiseren ("Building Back Better"), de overgang naar een koolstofarme samenleving, de digitalisering van de maatschappij en de groeiende aandacht voor zorg en welzijn. Deze evoluties vormen voor TDP het kader voor investeringen in publieke infrastructuur, energie infrastructuur, digitale infrastructuur en selectief vastgoed. ( www.tdppartners.com )