Over Yally

We hebben nood aan een renovatierevolutie. Dringend. Daarom wil Yally iets in beweging zetten. Onze missie? Bestaand vastgoed in centrumsteden over heel België renoveren tot energie-efficiënte panden. We maken zo huren niet alleen betaalbaar en duurzaam, maar ook zorgeloos dankzij onze all-inservice.

image-1
image-2
image-3
icon
logo

Een renovatierevolutie

Veel Vlaamse woningen zijn verouderd en verslinden energie. Het is onze ambitie om binnen de twee jaar 300 à 400 woningen te verwerven om ze energie-efficiënter te maken. We kopen vooral in centrumsteden woningen op omdat daar de nood het hoogst is . We pakken de buitenschil aan zodat energie niet langer letterlijk gaat vliegen en optimaliseren de verwarmingstechnieken om de woning energie-efficiënt te maken.

Meer over onze missie

Duurzaam wonen, beter leven

Yally werkt mee aan een leefbare en duurzame samenleving. We streven ernaar om onze panden 40% energiezuiniger te maken. Woningen die vandaag een energiescore D, E of F hebben, geven we een upgrade naar A, B of C. Deze woningen worden zo ook kwalitatiever, comfortabeler en gezelliger.

Ontdek hoe
Duurzaam wonen, beter leven

Activeer slapend geld

Onze straten staan vol spaarcenten. Liefst 72% van de gezinnen in België is eigenaar van hun eigen woning. Veel geld zit zo vast in bakstenen. Yally helpt jou om de waarde van dat vastgoed om te zetten in geld, waarmee jij je eigen dromen of die van je kinderen een duwtje in de rug kan geven.

Verkopen aan Yally

Zorgeloos huren dankzij Mijn Yally

Onze huurders genieten van een all-in service, die veel verder gaat dan gewoon verhuur. Via een gebruiksvriendelijk online platform regel je alles snel en eenvoudig. Van financiën tot reparaties: wij staan altijd klaar voor onze huurders.

Comfortabel huren bij Yally

Ervaring troef

De vastgoedsector heeft geen geheimen voor het team van Yally. Of je nu wil verkopen of huren: jouw pand is in goede handen bij ons. Benieuwd wie de gezichten zijn achter Yally?

Meet the team
logo