Yally verzorgt haar gebouwen tot in de kleinste details

logo
logo
Yally verzorgt haar gebouwen tot in de kleinste details

Bij Yally zijn we ervan overtuigd dat zelfs de kleinste details een grote impact kunnen hebben op de woonsfeer van onze huurders. De deurbel, vaak het eerste contactpunt tussen een bezoeker en een woning, speelt hierin een cruciale rol. Een nette, goed functionerende deurbel straalt professionaliteit en zorg uit.

Daarom hebben we deze maand de deurbellen van onze panden in Antwerpen een welverdiende opknapbeurt gegeven. Lijmresten, namen van eerdere huurders en viezigheid zijn zorgvuldig verwijderd. Vervolgens zijn de deurbellen gepoetst en voorzien van een nieuw systeem: nummering in plaats van naamkaartjes. Op deze manier zijn de deurbellen niet alleen overzichtelijk, maar ook tijdloos.

Ook de brievenbussen hebben een flinke opfrisbeurt gekregen. Door dezelfde nummering als bij de deurbellen te volgen, weet de postbode nu precies waar hij moet zijn.

Het resultaat? Een goed onderhouden woning met verzorgde deurbellen en brievenbussen creëert een positieve sfeer: huurders voelen zich gewaardeerd en zijn gemotiveerd om beter voor hun eigen leefruimte te zorgen.

Samen zorgen we voor een fijne woonomgeving!